Ja ha arribat l’hora de la calçotada anual al Camp de la Sort, el nostre pagès. Aquest diumenge vinent, dia 17 de març, com ja vam fer l’any passat, aprofitarem aquesta bona excusa per veure les collites que ens alimenten i seguir coneixent de prop el seu projecte.
A més, aquest any, en Dani (el pagès) s’ha ofert a fer-nos una petita formació, explicant-nos que vol dir menjar fruita i verdura de temporada, així com a explicar-nos l’impacte dels residus que generen els seus productes. Això ho farà perquè li ho hem demanat, ja que són alguns dels temes que més ens interessa conèixer als integrants de la nostra cooperativa, segons el qüestionari de necessitats formatives que vam omplir les panxaires de 30 Panxes. També aprofitarem per parlar de què ens agradaria que tingués en Dani plantat a cada temporada per poder-nos-ho oferir a la nostra cooperativa.
Ben aviat, la nostra comissió de formació i informació, us explicarà en el seu bloc, alguna coseta més sobre aquests temes.
Per acabar la jornada, ens han demanat que expliquem la nostra experiència com a cooperativa de consum a les altres cooperatives que compartiran la calçotada amb nosaltres i… ho farem encantats!
Bon profit!