Els de la Cooperativa 30 Panxes vam obrir els braços a La Sagrera

El passat divendres 23 de novembre, dins de la Festa Major de La Sagrera 2012, ens vam presentar a totes aquelles persones que van voler venir a conèixer-nos i passar una tarda agradable amb nosaltres.

Amb un bon ambient, amenitzat des del començament amb unes crispetes ecològiques que van fer les delícies dels assistents, vam explicar el projecte i el funcionament de la cooperativa, que podeu conèixer breument llegint el nostre tríptic informatiu. També va ser un bon moment per contestar algunes preguntes de persones interessades. Més d’un ja frisava per veure el documental, però va ser prou breu…

Després d’això, vam veure el documental “El Plat o la Vida”, el qual no va suscitar més que comentaris d’aprovació, tant pels seus continguts, que compartim els de la cooperativa, com per la seva bona qualitat. Per no enrotllar-nos massa, convidem a qui vulgui saber més sobre aquest documental a que visiti la seva web, on el pot visionar sencer o llegir tota la informació que vulgui.

Els organitzadors de l’acte vam quedar molt contents i tots els assistents vam sortir amb ganes de repetir actes com aquests més sovint. Si voleu fer propostes, ho podeu fer comentant en aquesta mateixa entrada.

Ja només queda donar les gràcies a la Nau Ivanow per cedir-nos l’espai i ajuda, a la cooperativa productora audiovisual Claraboia pel magnífic documental i per tenir-lo en permís per a la lliure reproducció i a la Comissió de Festes de La Sagrera per haver creat el millor context per presentar-nos. Evidentment, també gràcies a totes les assitents.

One response to “Els de la Cooperativa 30 Panxes vam obrir els braços a La Sagrera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s